İSTANBUL / BEYKOZ - Bahattin Özyazıcı İlkokulu

Mrt

Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümünü kutlamanın ve kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin onurunu yaşamaktayız.Başta, Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları olmak üzere; bu mücadeleye iştirak eden Türk ordusunun kahraman mensuplarını, onu her şeyiyle destekleyen aziz Türk ulusunu ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz. Törende emeği geçen değerli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 06.03.2024 tarihinde 'Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası' yapılmış olup, ilçe finallerine katılacak öğrencilerimiz belirlenmiştir. İlçe finallerine katılacak öğrencilerimize başarılar dileriz. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize ve turnuvada görevli değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası olması dolayısıyla okulumuzda 05.03.2024 tarihinde deprem tatbikatı yapılmıştır. Tatbikata toplam 695 öğrencimiz ve tüm okul personelimiz katılmış olup, okulumuz yaklaşık iki dakikada tahliye olmuştur.

Şbt

Okulumuzda 26.02.2024 tarihinde 4.sınıflarımızla birlikte kompost etkinliğimizi gerçekleştirdik. Çevre Mühendisi Sena hanımın katılımıyla öğrencilerimiz organik atıkları geri dönüştürdüler. Böylece öğrencilerimiz yaparak yaşayarak öğrenme olanağı buldular. Sena hanıma ve katılım sağlayan sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Bahattin Özyazıcı Anasınıfı olarak aralık ayında velilerimizi etkileşimli kitap okuma etkinliğimizde gözlemci olarak ağırladık. Etkileşimli okuma örnek çalışmamız velilerimize de kitap okuma uygulamaları konusunda kendi bilgi ve deneyimlerini geliştirme adına bir fırsat ve örnek oldu.

Kas

İstanbul Veli Akademileri Eğitimlerimizin 3. olan ''Çocuklarda Sağlıklı Beslenme'' adlı eğitimimizi 30.11.2023 tarihinde okulumuz konferans salonunuda gerçekleştirdik. Konunun uzmanı Diyetisyen Şeyda SALIK tarafından gerçekleştirilen eğitimimize katılan velilerimize çocukluk döneminde sağlıklı beslenmenin önemi, obezite ve yetersiz beslenme riskleri, beslenme çantası örnekleri vb. konularda bilgi verilmiştir. Konuğumuz Şeyda Hanıma ve katılım gösteren değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK"ün aramızdan bedenen ayrılışının 85. Yıl dönümü. Evet bedenen bir ayrılış bu. Zira O, idealleriyle, düşünceleriyle ve bize kazandırdıkları ile 85 yıldır aramızda. Ve nice yıllar aramızda olmaya devam edecek. Atamızın en büyük emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne her yönü ile sahip çıkacağımıza söz vererek; ulusumuzun yüreğinde ölümsüzleşen, Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK' ü bir kez daha sevgi ve saygıyla anıyor, yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyor ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Ekm

Okulumuz bahçesinde 31.10.2023 tarihinde Beykoz İtfaiyesi tarafından öğrencilerimize yangın tatbikatı yapılmıştır. İtfaiye personelleri tarafından hem teorik hem de uygulamalı olarak gerçekleştirilen tatbikat sayesinde öğrencilerimiz, olası bir yangın durumunda yapılması gerekenler konusunda  bilgilendirilmiştir. İtfaiye personellerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet imizin 100. yılını okulumuzda coşkuyla kutladık. Başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Törende emeği geçen tüm öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ve bizleri yalnız bırakmayan değerli velilerimize teşekkür ederiz. Yaşasın Cumhuriyet.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı veli akademileri seminerlerimiz başladı. Zorbalık ve siber zorbalık konulu seminerimizi velilerimize toplum destekli polislerimizden Bahar AYRIÇ ve Kaan AÇIKGÖZ anlattılar. Katkılarından dolayı pois memurlarımıza ve değerli velilerimize teşekkür ederiz.